SUSANNE CARUGATI BLOGGER

På denne blog vil jeg dele mine tanker om yoga, mindfulness, lykke, myter, livet i al almindelighed og meget mere.

16/10-2017

Om at være i omrokering og have modet til at sige: "Jeg ved det ikke"

”Jeg bilder mig ind at de fleste af os oplever perioder i vores liv, hvor der bliver rokeret rundt, både i og omkring os. Perioder, hvor der måske er en masse længsel efter noget andet, end det, der lige er, - en indre uro, forvirring, med tanker om i hvilken retning du skal bevæge dig. Omkring bolig, mænd (altså for mig;-), arbejde, fritid. Måske bare som en stille utilfredshed indeni, eller måske noget større."
 

2/10-2017

Må man kun sige noget, hvis man ”Walker The Talk” selv?

Her på det sidste har jeg set en del debatter på Facebook og i andre medier, hvor det gang på gang bliver gentaget: Hvordan kan vedkommende tillade sig at udtale sig, når han/hun ikke engang selv kan efterleve sine budskaber? Ofte ledsaget af en kæmpe kritik af vedkommende, som har vovet pelsen, en kritik af at skabe debat. Ikke fordi tonen har været super ubehagelig, som det ofte ses, men alligevel…. en noget spids tone....."
 

28/8-2017

Løb og yoga i en skøn forening?

”Hvordan passer naturlig løbestil nu ind i yoga”? Et spørgsmål fra min lettere desperate mand, da jeg for nogle år siden proklamerede, at jeg havde tænkt mig at søge ind på den første uddannelse til løbecoach hos Claus Posemand. Selvom min søde mand nu altid bakker mig op, så var han lettere anstrengt, da jeg har kastet mig ud i en hel del uddannelser hen over årene, fra NLP- og coaching, til yoga i mange afskygninger og meget andet og nu én til. 
 
Mit kække svar var bare: ” Det passer da som fod i hose med yogaen" uden så mange flere forklaringer;-)”. 
 

14/8-2017

Går du også og venter på noget?

Jeg er sædvanligvis ikke sådan helt vild med alle de bannere, der efterhånden florerer på Facebook. Alt lige fra billeder af f.eks. Dalai Lama med hans citater på, til Facebook venners egne kreerede budskaber. Ikke fordi jeg mener, at man skal lade være at poste, eller at der er noget galt med de mennesker, der gør det. Jeg er bare ikke til det. For nyligt foreslog en rådgiver at jeg lavede bannere og jeg kunne kun sige: "Det kommer ikke til at ske."
 

12/6-2017

Må en yogalærer have en delle på maven? Må du?

Jeg er sædvanligvis rimelig åben omkring hvad, der rører sig i mig, hvad der optager mig, hvad mine udfordringer er, hvad der glæder mig, hvad, der får mig til at føle, vrede, sorg, medlidenhed, kærlighed osv. En åbenhed, som måske endda er en del af min selvforståelse. En ven sagde engang til og om mig: Det man ser, det er det man får.

Og så opdagede jeg lige pludselig, for ganske kort tid siden, at modsat af hvad jeg gik og bildte mig ind om mig selv, så kunne også jeg skamme mig, gemme mig lidt, være ked af det, frustreret o.lign.
 

15/5-2017

Hvordan vil du praktisere yoga? Og hvordan finder du et sted, som passer til dig?

Det er helt utroligt så mange steder, der er at vælge mellem bare i København og der skyder nye steder op i en hast, jeg personligt ikke kan følge med i. Steder, der profilerer sig så helt vidt forskelligt. Lige fra: at, her sir vi altså ikke namaste eller har andet guruagtigt filosofisk ind over, til steder, der bringer inspirationer fra forskellige dele af yogafilosofien, i alle afskygninger af engagement og religiøsitet. Oveni det, kommer så de mange forskellige stilarter, lige fra meditation og mindfulness, den restorative, til en heftig gang vinyasa. -Fra airial, akro til yin osv.  Også her i alle mulige afskygninger. Steder, hvor du gentager det samme program fra gang til gang og til steder med skiftende program fra time til time.
 

18/4-2017

Skal vi kun "stresse af", lægge telefonen væk og så er alt godt?

De senere år, er der vildt mange gode tiltag med gode metoder og råd om hvordan vi mon falder til ro i denne urolige verden. En verden, hvor vi har tilgang til uendelig megen viden om tilstanden rundt omkring os på kloden via alkens medier, - en adgang til viden, lige ved hånden, de fleste af vores vågne timer. Nyheder, oftest med fokus på frygtelige hændelser, naturkatastrofer, terror mm.
Vores nervesystem pumper derudad, med bombardementer og overload af tanker og de følelser, som de udleder.

Glæden ved Yogaen har til min store glæde spredt sig. Yogaen, som jo har mange veje. Der er fokus på yinyoga, mindfulness, meditation, og udgivelserne af selvhjælpsbøger er ikke stagnerende eller dalende.
Denne her søgen efter ro, er selvfølgelig relevant, synes også jeg. Det er temmelig relevant at finde ud af hvordan vi skal være her og så, ikke mindst, huske at nyde turen undervejs uden at blive alt for skramlet.

 

VIL DU ABBONERE PÅ BLOGGEN?

Tilmeld dig her