FLADFODSLØB MED SUSANNE CARUGATI - CERTIFICERET POSEMANDS LØBECOACH

Bare rolig;-) Jeg vil ikke have dig ud på bare tæer, "bare" uden alt det skum, som fjerner dine fødders kontakt med underlaget. Du lærer at løbe på den måde, som din krop er bygget til - den samme løbestil vi alle havde som små børn, inden løbesko og træning kom ind i billedet :) -  Ved at løbe som din krop er designet til fra naturens side, oplever rigtig mange at de helt undgår og/eller slipper for eksisterende løbeskader.

BOOK EN ENETIME I FLADFODSLØB MED SUSANNE CARUGATI

Jeg er certificeret Posemands-løbecoach og tilbyder enetimer i fladfodsløb, poserunning, naturlig løbestil, - kært barn mange navne.

Du lærer at løbe på den måde, som din krop er bygget til - den samme løbestil vi alle havde som små børn, inden løbesko og træning kom ind i billedet :) -  Ved at løbe som din krop er designet til fra naturens side, oplever rigtig mange at de helt undgår og/eller slipper for eksisterende løbeskader.

Så er du dødtræt af at få ondt diverse steder i kroppen når du løber, eller vil du bare gerne forebygge at du går i stykker ved at løbe, så er en enetime i fladfodsløb en rigtig god mulighed.

Du kan booke en enetime hos mig eller de andre coaches online eller kontakt mig direkte på telefon 28 51 53 04 eller på email: susanne@carugati.dk

www.posemanden.dk kan du også få hints til hvordan du kan komme i gang, gode øvelser og oplysninger i det hele taget.

Mere om Susanne carugati
Mere om Susanne carugati Mere om Susanne carugati

Efter 3 år i et par flade og 2 træthedsbrud i anklerne, var det på tide at få styr på stilen. Susannes videooptagelser lyver jo ikke om hællandinger og lav kadence. En time med Susanne gav gode forbedringer og lektier for. Jeg synes jeg fik en rigtig god feeling med hvordan det skal føles at løbe fladt, uden hverken at lave hællandinger eller "prinsessen", og formaninger om at lære at slappe af imens man løber. Det skal slet ikke være en kamp at løbe :)

Jenanne M. Kofoed-Jensen

Med 2 år siden sidste check-up havde der desværre sneget sig et lidt unoder ind i teknikken med det resultat at Susanne skulle rette op på en robotagtig løber med tendens til hæl-landing og ansats til skinnebensbetændelse.

Dét gjorde hun så med entusiasme og letfattelige øvelser således at løbet (igen) kom til at føles let og flydende med meget mindre spænding i kroppen.

Peter Astrup