BLIV EN DEL AF YOGAKROGHEN - LEJ DE DEJLIGE LOKALER

Underviser du yoga, pilates eller lignende? Eller er du massør, fysioterapeut, coach mm.? Så har du mulighed for at leje dig ind. Du kan også dele lejemålet med en kollega, der er flere rum til at undervise/behandle i.- Og på den måde holde udgifterne nede.

Kontakt Maj-britt for en snak om lokaleleje

Maj-Britt Billekop har overtaget lokalerne i YogaKroghen

 
Maj-Britt har været behandler i YogaKroghen en del år, og har netop overtaget YogaKroghens lokaler. Du kan finde info om lokalerne her, men for leje dig ind, skal du kontakte Maj-britt: Tlf. 30137808, email: maj-britt@engodbehandling.dk, www.engodbehandling.dk.

Som fast bruger af YogaKroghen, kan du være med til at udvikle og forme stedet. Der er både mulighed for faste tider, og for at booke plads til workshops og kurser.

YogaKroghen ligger i Kroghsgade 3, på Østerbro, ikke mere end 10 meter fra Søerne.

Lejemålet er på 105 m2 og indeholder et lokale med plads til ca. 10-12 yogaelever, et lokale til ca. 5-6 elever eller andet, samt behandler/omklædningsrum, køkken og toilet. - Lokalerne er hyggelige og med supergod stemning. Der er alt yogaudstyr i lokalerne: måtter, tæpper, blokke, bånd, øjenpuder mm. Og en del pilatesudstyr i form af bolde, bånd, rollers osv.

 

Vilkår

Du lejer altid 15 min. før og efter din undervisning, leje er derfor minimum 90 minutter.

Det billigste er selvfølgelig at have en fast lejeaftale: Timeprisen for faste aftaler er 125 kr. pr. time og 150 kr. for enkeltaftaler.

Du kan kigge på kalenderlinket nedenfor, og få en ide om hvornår der er booket.

Du skal dog ikke opgive før du evt. har snakket med Susanne Carugati, der sker løbende ændringer, så spørg selvom der ser optaget ud, der er måske flere muligheder end der lige ser ud til:-) :

Kontakt os for at høre mere, så får du et tilbud, som passer til dine behov.