Januar 2017

Kære alle,

Der har været stille herfra et godt stykke tid, måske du har savnet det, måske ikke ;-)

Yogakroghen fyldte jo fem år 1. November og det gik temmelig stille af sig. Tankerne blev brugt til refleksioner om tiden, der var gået og i hvilken retning Yogakroghen skulle bevæge sig. Laaaaaang strakte tanker, som ikke førte meget med sig, andet end en stille summen indeni.

I min hverdag, måske du oplever det samme, oplever jeg at de fleste aktiviteter er målrettede, at virksomheder ikke kunne drømme om at gå på banen med et, måske, jeg ved det ikke, jeg tvivler, på den ene side og på den anden side, jeg ved ikke hvad min mavefornemmelse siger til mig. Måske med en angst for at blive dømt ude, hvis det indrømmedes at jeg er en lille tvivler lige nu.Det er jo nok meget klogt i mange situationer, i nogle brancher. Svært at forestille sig at man ville købe en vare af en der sagde, øhhh, jeg ved det ikke.

Det er så bare det jeg gør. Som mennesket Susanne, yogalæreren, løbecoachen  osv. Jeg indrømmer blankt, jeg aner ikke ret meget andet, end, at Yogakroghen kører videre og, at hvis der skal være udvikling i den ene eller anden retning, så er jeg ikke klar til at se, hvad det skulle være lige nu. Jeg lader tvivlen være lige nøjagtig, hvor den er, følelsen af, at jeg burde gøre et eller andet, men jeg ved ikke hvad, en trang til forandring, må også godt være der. Har jeg besluttet:-).

Det her med at tillade det der er, at være der, er, som jeg ser det, en vigtig del af yogaen, yogaen, som jeg ikke tvivler på;-). - At opdage og turde se virkeligheden som den er, give det plads,velvidende at bare det, at jeg gør det, gør at det allerede har transformeret sig til noget andet og måske noget som er lettere at være i, indtil det igen transformerer sig til noget andet igen. Vel vidende at det eneste som ikke forandrer sig, er at alt forandrer sig.

Måske du også af og til har perioder i dit liv, hvor det hele tages op til revision og du så opdager at du bare bliver nødt til at give det plads indtil du er klar til bevæge dig i en eller anden retning? (Vi er mange der gør det i denne nytårstid).  Måske du også har opdaget det forunderlige, at sætte sig på en yogamåtte, klar til diverse kropsbevægelser, den ene mere mystisk end den anden, for så igen at sætte eller lægge dig på måtten, en hel del klarere og roligere med at være lige der, hvor du nu en gang er, uden en medfølgende trang til flugt, Eller måske du oplever noget andet helt andet? Eller måske du godt kunne tænke dig at udforske det? Det er måske lidt underligt, men yoga kan et eller andet ikke helt definerbart.

 

De nye forløb starter i uge 2 og eneste ændring på holdene er, at det sene torsdags hold er sat på pause.

Så dine valgmuligheder er:

tirs og ons: 16-17.30 og tors kl. 17-18.30

En smule nyt:

Der er nu flere muligheder for at tilmelde dig, jo længere, jo billigere.

Det billigste for dig, vil være at tilmelde dig en fast dag indtil sommerferien (husk at du må hoppe over på de andre hold alligevel lige så tosset du vil, hvis du ikke kan en uge og at du må samle sammen  i den tid forløbet varer). 

Du kan også melde dig til et hold i et titurs forløb eller købe klippekort. Book her 

 

Ny dato for yogarejsen.

Det gik op for mig at foråret står på mange aktiviteter, som ikke er forenelige med en forårsyogarejse. Så den er ændret til igen at være en efterårstur. De nøjagtige datoer kommer snarest. Du kan læse mere om rejsen på her

Jeg ønsker dig en dejlig tur ind i det nye år og ønsker at du må få et år fyldt med gode oplevelser, og udfordringer, masser af kærlighed pg nærvær med mennesker du holder af og en masse omsorg for dem der har brug for det. 

:-) Susanne 

 

Okt. 2016

 

Kære alle,

 

Ja, efteråret er over os og det byder altid på en lidt blandet oplevelse for mig. På den ene side, et øv over at sommeren er slut, at lyset og varmen forsvinder - På den anden side, et ahhh, nu er skoven er som altid vildt smuk, med de smukkeste nuancer af rødt og gult, en lyst til pejsehygge sniger sig ind og lytning til spændende podcasts i flammernes skær, -varme drikke, en lyst at putte mig lidt, til fordybelse. Efter en, måske aktiv sommer, som, i hvert tilfælde for mig, inviterer til aktivitet og opmærksomheden vendt udad.

Sommeren, der måske i højere grad giver dig lyst til udeliv og hvad deraf følger, så nu efterår, der måske, i højere grad, gør det let for dig, at gå indenfor til en god gang yoga, - måske i Yogakroghen;-).

Det kan være, at du vil hoppe på et af mine hold, enten fast eller med det femturskort i hånden eller deltage i workshops mm. Se lidt muligheder herunder:

Mine hold:

Tirsdage og onsdage kl. 16-17.30 og torsdag kl. 17-18.30

Mit hold torsdage kl. 19-20.15 er midlertidig sat på stand-by, hvis du alligevel allerhelst vil på der, så kontakt mig, så ser vi på mulighederne. 

Du kan tilmelde dig de sidste gange op til jul, eller købe et klippekort. Husk at du stadig kan hoppe til et af mine andre hold, hvis du har tilmeldt dig en fast dag. En mulighed mine elever er meget glade for. 

Nyheder:

Rejse til Toscana 29. april 2017:

 • Næste års rejse er på plakaten og klar til at booke. Jeg er lige komme hjem fra efterårets tur, igen med fine udtalelser fra deltagerne om, at det var den bedste gave de nogensinde havde givet sig selv. En julegaveide til dig selv? Eller sammen med en god veninde eller kæreste?? Vi tager afsted 29. april og kommer hjem 5. maj. med mindre du vil forlænge din tur på en eller anden rar måde. Pris for min. 20 timers yoga, mad forberedt af vores egene kokke ( de fleste måltider), udflugter (bla. en lækker tur til Grotta Giusti med drypstenssauna, termisk vand og hotpools) og ophold i hyggelige lejligheder. Et helt underskørt sted i de bløde bjerge ved Vinci. Pris 7500,00 kr. eks. fly.

Vi nærmer os tiden, hvor de fleste af os, har gang i rigtigt mange ting og sager og det er udgangspunktet for de to næste to tiltag. Her er der fokus på at få dit nervesystem lidt ned i omdrejninger.

En dejlig yogalærer sagde en gang, at han, mindst een gang om dagen, sørgede for at få sit nervesystem til at falde til ro. Det kan man jo gøre på mange forskellige måder, her gør vi det med blid yoga og meditation:

 Morgenyoga, få ro på midt i juleriet:

 • 4 mandage kl. 6.45-7.45 start 21/11-16: Start ugen med at få dit nervesystem til at falde en smule til ro med blid yoga og meditation. Kom og oplev hvad yogaen kan og hvordan det påvirker din dag og uge, når du du starter på denne måde. Pris 400 for hele forløbet, for at deltage enkelte gange 125 kr. pr. gang. Studerende 350 kr, og 100 kr pr gang.

Meditationskursus:

 • 4 mandage kl. 19.10-20.30 start 21/11-16: Rigshospitalet har bedt mig lave et meditationskursus for medlemmer af deres træningsafdeling. Her kan du også være med. Vi vil snakke om hvorfor og hvordan og afprøve forskellige metoder. Hver gang vil du gå hjem med en lille hjemmeopgave. Hvis du tidligere har deltaget i sådan et forløb hos mig, enten på en yogarejse eller andet, vil dette kursus ikke være relevant for dig. Pris for ikke medlemmer 800,00 kr og for medlemmer 400,00 kr. 

Nytårsworkshop, traditionen tro:

 • 31. december kl. 9.30-12.00 mødes vi, som traditionen byder, til en god gang yoga. Til vinyasa og hatha i skøn forening, til restorative stillinger, afspænding, åndedræt og meditation, - Og siger på den måde et pænt farvel til 2016 og et stort vær velkommen til 2017. Jeg tør ikke rigtigt andet and at afholde den her workshop, ellers får jeg nogle yogaglade mennesker på nakken:-) . Pris 300 kr. Og 200 kr. for studerende. 

Med ønske om at se en masse yogaglade mennesker i Kroghsgade, vil jeg ønske jer alle gode tider.

:-) Susanne

 

 

 Sep. 2016

Kære alle,

I denne mail:

 • En måske skør yogalærers tanker i regnskoven
 • Lidt om yogahold
 • Et sidste øjebliks tilbud på en vildt billig yogarejse til Toscana

For nogle dage siden vandrede jeg i den vildt smukke regnskov på Vancouver Island. Det var fuldstændig eventyragtigt, hvilket var min første kommentar, næste kommentar var, at det lignede en tegneserietegner på syre, der havde fået at vide, at han skulle give den los og tegne en eventyrskov.
Da jeg havde gået lidt længere og advarsler om ulve, cougars og andet var gledet i baggrunden i min lille hjerne, kom der tanker af en helt anden karakter.
Jeg så hvordan kæmpe mosbegroede, flere hundrede år gamle træer, voksede vildt ind imellem hinanden, nogle stærke til at tage sin plads, til at tage lige nøjagtig det, som de har brug for af næring, plads og luft. - Jeg så hvordan andre træer stod, splejsede og afpillede ved siden af, -træer, manglende det samme. Træer, der sygnede hen, fordi der ikke var plads til dem. Træer, som ikke have haft styrken til at tage sin plads.
Men, Jeg så også enorme gamle træer, der var væltet, færdige med livet, men kun for at give næring til nye små skud. Skud, der voksede sig store og stærke i kraft af den næring og det grundlag, som den gamle stamme havde givet. Jeg så hvordan bare en mikroskopisk lyssprække igennem det tætte løv, var nok til at skabe nyt liv. Jeg så mangfoldigheden af alskens vilde planter, voksende fredeligt indimellem hinanden, - hvordan flere af dem, var forudsætningen for de andres liv og trivsel. Hvordan de, på en eller anden sær måde, havde fundet en sund og naturlig indbyrdes samorden til trivsel.

Oplevelser i regnskoven fra en skør yogalærer måske. En skør yogalærer, der elsker menneskets evne til at føle empati, til at give omsorg, - at vi faktisk har muligheden for at vælge at give plads og næring til andre omkring os, - til mennesker, for os kendte, som ikke kendte- og ikke mindst, til at passe på naturen. I regnskoven ved at lade den være, lade den vilde skov gro og bevare sine livscyklusser, - og i vores omgang med andre og i vores samfund, at støtte det lille splejsede træ, give det optimale vilkår til at gro op stærk, stor og livskraftigt, med overskud og lyst til at give plads til nye, til anderledes arter, til omsorg og tryghed og sund vækst.


Måske du nu tænker hvad yoga har med det at gøre ;-)??

Lidt om mine yogahold:

 • Mine hold fortsætter, du kan tilmelde dig når du vil. Du betaler kun for de gange, der er tilbage resten af året. Eller købe klippekort.
 • Minna kommer igen, du kan booke en klasse med hende mens jeg er i Toscana 6/10-2016 kl. 17-18.30, der gives studierabat på klassen. onlinebooking

Et Sidste øjebliks vildt billigt tilbud på yogarejsen ttil Toscana 1/7-2016

Der er to pladser tilbage på yogarejsen, lige til at hoppe på i allersidste øjeblik, du får en kæmpe rabat  på 2500 kr. 

For den mega fordelagtige pris af 5000,00 kr. får du:

-6 nætter i delt værelse
-Min. 20 timers yoga og meditation (du får en grundig kontinuerlig introduktion til meditationsdelen). 
-Udflugt til en naturlig Spa med en fantastisk grotte og naturlig sauna og badning i termisk vand, (behandlinger kan tilkøbes)

-Stort morgenbord hver dag
-3 frokoster og en en "snackfrokost
-3 middage tilberedt af vores dygtige kokke

-Vandring i den omkringliggende natur
-poolliv, med alt hvad det indebærer, altså hvis vejret er med os:-) 
-Der er plads i programmet til små ture ned til den lille hyggelige by Vinci og de gode restauranter og ikke mindst DaVinci Museet

Alle nuværende rejse deltagere tager afsted lørdag 1/10 med landing i Firenze ca. 15.35, yogarejsen slutter d. 7/10, men alle har valgt at tage hjem lørdag 8/10 kl. 10.35 fra Firenze. Der er fælles transport til og fra lufthavnen for 20-25 euro pr. vej. Ekstra overnatning koster 250 kr. 

Vil du have fingrene i de pladser, så skynd dig at ringe til mig på 28515304. Jeg vil gerne se mere


Ønsker fra mig om gode dage til jer alle.
:-) Susanne

 

 

 

 

 

 

aug 2016

Kære alle,

I denne mail:

 • goddag efter sommerferien
 • ændringer i holdene i august
 • nye forløb resten af året
 • yogarejsen til Vinci 1. okt.

GODDAG:

Sidste år på denne tid, her, hvor sæsonen starter op igen i YogaKroghen, skrev jeg om Dan Turell og hans tekst om at elske hverdagen. En hverdag, som vel kun kan kaldes sådan, hvis der også er noget andet i dualiteternes navn. Dualiteterne, som jeg også har skrevet om i nyhedsmail, omkring den del af yogafilosofien, som beskriver alt er et, alt er en del af hinanden. Du ved kun at du ked af det, fordi du ved hvad det vil sige at være glad, at det er mørkt fordi du kender lyset osv osv.

Det er ingen hemmelighed, jeg elsker solen, sommeren og sommelivet, ferielivet, som de fleste af os vel gør, - elsker den udadvendte energi og jeg må indrømme, at jeg også nyder, når der kommer en regnvejsdag, eller en stille mørk vinterdag (bare der ikke er for mange i træk..;-) som inviterer mig, helt af sigselv, til at putte mig lidt. Måske jeg elsker den der sommer mest fordi, at  jeg også ved at der er noget andet... hvem ved, og som bare er en del af det store billede, som beriger, gør mig opmærksom og taknemmelig, som er med til at nuancere mit liv:-).

I hvert tilfælde er jeg klar med den nye sæson og jeg glæder mig til at sige goddag til jer alle i Yogakroghens hyggelige rammer.

ÆNDRINGER:

For nogle uger siden oprettede jeg et opstartsforløb, hvor man kunne melde sig til to dage om ugen i to uger. Det var ikke populært, så jeg har nu valgt at nedlægge de forløb og i stedet oprette mine sædvanlige hold, dog med lidt mere tid.

Så nu ser august yogaforløbene sådan ud i uge 33+34:

Tirsdage og onsdage: kl. 16-17.45

Torsdag kl. 17-18.45 og 19-20.30,     BOOK HER

YOGA RESTEN AF ÅRET:

Du kan nu også tilmelde dig dit hold resten af året. Du tilmelder dig til 13 gange, med pause under min yogarejse og i efterårsferien. prisen er 95 pr. gang for 105 min. 60 kr,  for studerende og 90 kr. pr. gang for 90 min. Du kan som altid samle gange sammen, hvis der er gange, hvor du ikke kan komme eller hoppe til de andre hold. Bare du har brugt dine ture inden året rinder ud. BOOK HER

Du kan stadig hoppe på undervejs, hvis der er plads og så betaler du for de gange der er tilbage i forløbet.

YOGAREJSE:

1.-7. oktober til en lille flække i de bløde Toscanske bjerge. Rejsen er stadig til at booke, kom nu, hvis du vil være med:-) Du får en tur, som vil leve i dig længe. En uge med yoga i mange afskygninger, meditation, vandring, afslapning og badning, lækker mad, forkælelse for alle dine sanser. De menneske, som jeg har haft med, siger alle som en, at det virkelig har været inspirerende og givende. Ud over det, så er sensommeren i Toscana intet mindre end super dejlig. KIG MERE HER

Det var vist alt for nu.

Med håb om at se en masse yogaglade mennesker i næste uge. :-) Susanne