Claus "posemand" Rasmussen har givet Yogakroghen en udfordring, som jeg har sagt ja tak til. Jeg har så meget på hjertet og vil så gerne formidle yogaen og bevægelse i det hele taget. Dette via undervisning i YogaKroghen, på rejser, løbecoaching mm. YogaKroghen er en lille fisk i det store hav af yogaundervisning. Her får du yoga i rolige omgivelser, holdene er små og der er rig mulighed for at du bliver støttet i at gå til yogaen med det udgangspunkt du nu har. Din underviser kender dig og kan støtte dig i at udvikle dig. Stemningen på timerne er uhøjtidelig, der er plads til fordybelse, til at lege og ha det sjovt, til at være den du nu er mens du dyrker yoga.

Men hvordan udbreder man så kendskabet til YogaKroghen midt i udbudene fra Fitnesscentre,- der har en helt anden økonomi? Fra undervisere, der har det som hobby ved siden af sit arbejde og ikke tager penge for timerne? For centre, der laver vilde knaldtilbud ??

En måde, er måske at komme på banen med hvem jeg er ( det siger Claus;-), at trodse modstanden for at reklamere for mig selv og ikke mindst at turde vise det mennesker, som jeg er, der jo i høj grad styrer hvordan min undervisning formidles. Hvordan jeg tænker om livet i forhold til yoga. Hvordan jeg eksempelvis bruger dele af yogafilosofien i mit liv og i min undervisning.

Udfordringen går på at skrive nyhedsbreve hver tirsdag i 8 uger og så se hvad der sker. Melder alle sig af min mailliste, eller..... ??? Du kan følge med her eller tilmelde dig nyhedsbrevet