OM SUSANNE CARUGATI

YogaKroghen ligger 10 meter fra søerne på Østerbro i København og blev skabt i november 2011 af Susanne Carugati, som er uddannet certificeret Yogalærer, Lifecoach og Løbecoach, iindefor naturlig løbestil.Og en hel del andet, som måske ikke så relevant her.

I YogaKroghen kan man dyrke yoga og meditation på hold, ved workshops, eller få enetimer i en hyggelig atmosfære. Susanne Carugati tilbyder også enetimer i den naturlig løbestil, også kaldet barfodsløb/fladfodsløb mm. altså hvor du løber som din krop er designet til fra naturens side.

Der er også mulighed for at blive en del af YogaKroghen, ved at leje lokaler til egne yogahold, behandlinger eller lignende. Nogle lejere er her for en periode og andre har været her længe. Her har været/er undervisere i Yoga, pilates, kostvejledning og behandlere, som eksempelvis massører og fysisterapeuter. Det er et sted i bevægelse, som udvikler sig i takt med de behov som opstår undervejs, hvilket  er medårsag til den hyggelige stemning, som der er i YogaKroghen.

OM SUSANNE CARUGATI

YOGALÆRER, COACH & INSTRUKTØR I NATURLIG LØBESTIL

Jeg er certificeret coach med uddannelse godkendt af ICF (se evt.www.coachfederation.org/icf), yogalærer siden 2007 (uddannelse godkendt af YogaAllience) og certificeret løbecoach i Naturlig løbestil (også kaldet Poserunning og fladfodsløb) Læs mere om Fladfodsløb med Susanne her og på www.posemand.dk

Jeg udvikler jævnligt min kompetencer indenfor løb, coaching og yoga med div. uddannelser og kurser. Eks. indenfor Anusarayoga, Yogafilosofi, NLP, overbygningsuddannelser indenfor coaching osv. osv.

Jeg har mange års erfaring indenfor kompetence-afklaring og mulige udviklingsveje for den enkelte. Dertil har jeg flere års erfaring og uddannelse indenfor projektledelse og individuel vejledning, personligt som fagligt.

 

TANKER OG TILGANG

Måske er af.mine yndlings citater siger rigtigt meget om min tilgang til de aktiviteter jeg kaster mig ud ikke og mindst, det jeg videreformidler:

Lad dig ikke overbevise af rygter eller af traditioner eller af det som du får fortalt, eller af det der står skrevet i hellige skrifter, eller af gisninger eller af logiske slutninger eller af tungtvejende beviser, eller af det du føler for et synspunkt efter at have funderet over det, eller af andres evner eller af den tanke ”munken er vor lærer”. Når du ved med dig selv ”dette her er godt, dette kan der ikke indvendes noget imod, det tiltaler den vise, og hvis det føres ud i livet, vil det føre til velfærd og lykke” så skal du praktisere og rette dig efter det”…. Buddha, Kalemar sutta

Det er dit liv, du træffer dine valg, hver eneste dag og hver eneste øjeblik. Valg, som påvirker dit liv. Med min undervisning, om det så er indenfor yogaen eller andet, så håber jeg at inspirere dig til udvikling, reflektioner og at give dig mulige inputs til at være med det, der nu en gang er. Ordet balance, betyder så uendeligt meget for mig.  Nyd livet, grib livet, træk dig tilbage når det er passende og kast dig ud i nye ting og sager når det er passende. Kunsten er så lige at finde ud af hvad, der er passende og hvornår, og det kan vi så  måske "hygge" os med at øve os i at finde ud i gennem livet.

 

BAGGRUND

Jeg har eksperimenteret med at kombinere yoga og coaching på Expands coaching-uddannelse, har undervist i yoga på Expands og Colincos NLP-træneruddannelse og på deres andre uddannelsesforløb. Jeg har udarbejdet yoga og coaching forløb for firmaet Airliquide, coachet på ledelsesniveau i Danmarks radio, KMD og i andre store som små virksomheder. Derudover underviser jeg på virksomheds-temadage og seminarer, eksempelvis på IT-CBS seminar.

Jeg har undervist på Expands coaching-overbygningsuddannelse i hvordan coachen kan arbejde med sin egentilstand, set i lyset af viden om hjerne og tankesystemer, mindfulness og yoga.

Jeg afholder jævnligt diverse workshops og yogaretreats i Sverige, Italien og Spanien og kombinerer her mine kompetencer som yogalærer, løbecoach og lifecoach

Før jeg åbnede YogaKroghen i nov. 2011, etablerede jeg Yogasalonen, Ryesgade på Østerbro, i samarbejde med 3 andre yogalærere.