WORKSHOPS

 

YogaKroghen afholder løbende workshops.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af spændende workshops i Yogakroghen.

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
Nytårs yoga workshop

31. december 2018 kl. 9.30-12

NytårsworKshop - sig pænt farvel til 2017 og et stort vær velkommen til 2018

Traditionen tro, slutter vi året af med denne workshop, hvor vi har god til til at sige pænt farvel til 2017 og et stort velkommen til 2018. Det bliver gode timer med flere af yogaens mange veje: Vinyasa, hathayoga, åndedræt og meditation. Leg og fordybelse. Vi slutter af med den skønne restorative yoga. Klar til at gå ud i dagen og hvad den måtte byde på af oplevelser.

Pris 300 kr. og for studerende 200 kr. (Rabatten refunderes når jeg ved at du er studerende) .

 Book her

TIDLIGERE WORKSHOPS

Meditationskursus

21. november til 21. december 2016 kl. 19.10-20.30

KOM I GANG MED AT MEDITERE. NYT kursus er på trapperne:-)

Kurset kører over 4 mandage op til jul kl. 19.10-20.30 fra 21. november-12. december 2016

På kurset vil du stifte bekendtskab med forskellige måder at meditere på, hvorfor og hvordan. Alle kan være med. Kurset er bygget op sådan, at du aktivt får prøvet metoderne af, går hjem med en lille hjemmeopgave fra gang til gang, alt, sådan, at du kan tage det hele med dig i dit liv fremover, og forhåbentlig med mod på at gå i gang på egen hånd.

Det hele foregår i YogaKroghen, Kroghsgade 3, 500 m fra Rigshospitalet. Hvis du er medlem af Rigshospitalets træningscenter koster det dig kun 400,00 kr. Hvis du ikke er medlem 800 kr. Der er max. 10 pladser og kurset oprettes med min. 5 deltagere. Du booker din plads direkte her  For mere info ring 28515304, mail susanne@carugati.dk

 

Susanne er en fast del af vores træneruddannelse, hvor hun indgår med et segment. Ét af uddannelsens absolutte fokuspunkter er, at deltagerne får en vedvarende kontakt med den, de egentlig er, deres sande personlighed, og her er Susannes indslag uundværligt. Den undervisning og træning, de modtager af Susanne, og den kontakt med deres åndedræt og deres krop, de opnår, er en vigtig del af den viden om sig selv, der giver et trygt og glad menneske. Og på det salige smil og den skønne stemning, man træder ind til, når Susanne er færdig med holdet, kan man aflæse, hvor meget de har fået. Vi læner os trygt ind i Susannes evner til at tage et hold mennesker i sine hænder, undervise dem, føre dem gennem øvelser og sikkert føre dem frem til en integreret kontakt med sig selv. Og det er alle, der følger med, både de der på forhånd er åbne – men bestemt også de, der på forhånd er skeptiske.

Helle Dyrting - Colinco Institute

Uanset hvor uoplagt jeg er når jeg kommer, er det altid tiden værd at komme til yoga hos Susanne. Undervisningen foregår i et godt mix af koncentration og humor, hvor der plads til både grin og gråd. Susannes undervisning er dejligt afvekslende og man får en fantastisk energi og velvære i det gamle skrog. Det er kun i absolutte nødstilfælde at jeg ikke møder til min ugentlige undervisning, for jeg kan simpelthen ikke undvære det. Susanne er en af de bedste yoga-lærere jeg har haft.

Gitte Randløv