YOGAREJSER & RETREATS

"Den bedste gave jeg længe har givet mig selv. Jeg kom dybere ind i yogastillingerne og nok så vigtigt førte det mig videre til stilhed og ny reflektion over min væren med mig selv og andre. Susanne skabte også rammerne for at gå skridtet videre til at handle. Tak for det. For nu, hjemme igen, arbejder jeg videre med de frø og planter, der blev sat på skønne Casa Carbonaia i Vinci. Korte og hyppige vel-guidede træninspas gav også et super boost til fladfodsteknikken. 
Susanne er utrolig emptisk og erfaren at tage på sådanne en udviklings-rejse med. Fantastisk."

- Dorte Buer Toldam

 

"Som deltager i Yogaturen til Toscana marts 2010, har jeg oplevet Susanne i en uge som en rolig, glad og meget dygtig yoga og meditationsunderviser. Susanne er fantastisk til at formidle sin viden, både til de fysiske yogaøvelser, men også meget i meditationstimerne.
Jeg nød ugen meget og fik min yoga og meditationsviden genopfrisket; så jeg fik lyst til at fortsætte på hold herhjemme."

- Grethe Thuesen

LAD YOGAKROGHEN HJÆLPE DIG MED AT SKRÆDDERSY DIN NÆSTE REJSE

PRØV EN REJSE MED YOGA OG FLADFODSLØB

Vi bor 700 m oppe af en lille bjergvej ved Leonardo Da Vincis fødested. Du vil bo med udsigt over dalen og bjergene, på et sted, der oser af italiensk atmosfære. 

Læs mere her

REJSER & RETREATS TIL PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

På hele rejsen vil du vil få serveret sund og lækker mad af vores egen kok med inspiration fra det italienske køkken og af lækre sunde råvarer.Det handler om bare at nyde tiden til fordybelse og forkælelse.

Læs mere her