YOGA UNDERVISNING

Alle hold undervises så alle kan være med og er på max. 10 personer.

Jeg underviser i en veksling mellem flow, ofte med udgangspunkt i solhilsner, og sekvenser, hvor stillingerne holdes i længere tid. Der indgår ofte åndedræts og mindfulnessøvelser, og der afsluttes altid med grundig afspænding. Desuden henvises ofte tematisk til emner inspireret fra yogafilosofien og andre teorier.

BOOK ONLINE

Holdene kører i faste forløb. Du kan springe på undervejs, hvis der er plads,- i det tilfælde betales for det antal gange der er tilbage af forløbet. Hvis du ikke kan komme en gang, kan du hoppe på et af de andre hold i samme uge, hvis der er plads. En mulighed mine elever er meget glade for, der bliver hoppet rundt på kryds og tværs af holdene.

Stilen er personlig og nærværende. De faste forløb fremmer trygheden ved at du kender de andre, måske kan du derfor lægge præstationsangsten helt væk eller øve dig på det. Du starter som du er og fortsætter sådan og udvikler dig i det tempo, som er passende for dig, og så er det i øvrigt ligegyldigt om der står et slangemenneske ved siden af dig. Vi har en hyggelig stemning og der bliver grinet en del undervejs, måske især når der udfordres på den gode måde. Dette, stadig med fokus på at inspirere til at gen/finde den indre ro.

På mine små hold i YogaKroghen, er der tid og plads til den enkelte og det kan derfor være noget helt andet end at gå til yoga i et fitnesscenter eller andre større centre (som der i øvrigt ikke er noget galt i at gøre, det er som sagt bare noget andet).

FASTE HOLD I YOGAKROGHEN

HOLD HOS SUSANNE

Her i foråret og indtil sommer, kan du tilmelde dig disse hyggehold:
 

Torsdagsflow kl. 17-18.30 - udsolgt
(Drop-in er dog muligt, hvis man har fået ok over sms tlf. 28 51 53 04).

Søndagsyoga, fokus på ro kl. 16-17.30 - få pladser (tilmeld på sms/mail)
(Kører én gang om måneden d. 4 april. 12. maj og 16. juni).

 

Dertil afholder jeg jævnligt workshops, og kan hyres til at arrangere, samt undervise, på yogarejser og retreats.

 

PRISER

Du kan deltage på forskellige måder:

-Hele  forårs eller efterårs sæsonen 90 kr. pr.gang for 90 min. undervisning; studerende 65 kr. pr. gang. Man betaler for de gange, der er tilbage. Dvs. der er løbende tilmelding hele sæsonen.

-10 gange á 90 min. 1100 kr. studerende 750 kr.

-Drop-in: 150 kr. 3 gange 400,-

-Klippekort 5 gange 90 minutter 600 kr., klippene skal bruges indenfor 2 mdr. fra aktiveringsdato.

Husk, at selvom du har tilmeldt dig en fast dag, må du gerne hoppe til et andet hold, hvis det en uge passer dig bedre og der er plads. Du må også gerne samle sammen, men du skal have brugt dine timer inden forløbet, du er tilmeldt, udløber.

Til studerende: du booker og så bliver rabatten tilbageført til dig, når du har vist studiekort.

KØB OG BOOK HER