SKRÆDDERSY DIN REJSE MED YOGA OG FLADFODSLØB I TOSCANA

Oplev Toscana med yoga, løb og meditation, dejlig italiensk mad og oplevelser i det fantastiske bjerg- og naturområde

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIN NÆSTE YOGA & LØBEREJSE

Vi bor 700 m oppe af en lille bjergvej ved Leonardo Da Vincis fødested. Du vil bo med udsigt over dalen og bjergene, på et sted, der oser af italiensk atmosfære. Jeg underviser i yoga, meditation og fladfodsløb både inde og ude, alt efter vejr og humør. Der undervises flere gange om dagen, og undervisningen tilpasses den enkelte, så alle kan være med - både begyndere og øvede (se program).

I dine pauser kan du slappe af ved poolen, nyde den dejlige have med frugt- og oliventræer, og så der er direkte adgang til vandre og mountainbike-ruter (du kan leje cykel på stedet) og vores private kok disker op med lækre måltider.

Ejeren Simone og hans familie, er ikke mindre end fantastiske, de har skabt det her sted med dejlig hyggelig stemning og de sælger deres egen olivenolie og vin, samt arrangerer canyoningture og andre naturaktiviteter. Se her hvad nogle af de tidligere deltagere har sagt klik her

Midt i forløbet tager vi til Grotta Giusti, et unikt spasted en times kørsel fra Vinci, som byder på en naturskabt sauna i en fantastisk grotte. Desuden er der mulighed for tilkøb af massage og andre behandlinger og badning i naturligt kildevand.

I programmet er der plads til at du også stifter bekendtskab området omkring dig. Flere dage har du mulighed for at spise på de dejlige restauranter og gå tur i det hyggelige Vinci uden at gå glip af dagens program. Da Vinci musseet er jo næsten et must :-) også ligger den fantastiske Toscanske natur lige for dine fødder.

Der er lagt op til socialt samvær i den grad, du har lyst til. Man kommer ikke til at være alene, med mindre man har lyst. På rejser med mig, er der lagt op til at deltage i programmet, men hvis du synes at du på et tidspunkt hellere vil noget andet, ja, så det selvfølgelig helt op til dig :-).

Der er plads til max. 10 deltagere, da jeg prioriterer den personlige stemning og undervisning højt, - med udgangspunkt i deltagerne. Det skal være trygt og rart, og der skal være plads til at komme med forskellige forudsætninger. 

Se eksempel på dagsprogram længere nede på denne side.

 

MERE OM UNDERVISNINGEN

På rejsen får du:

5 overnatninger med indkvartering i dobbelt værelser, i hyggelige og rustikke lejligheder med fælles køkken og bad (eneværelse tillæg 1125 kr).

Minimum 15 timers yoga og meditationsundervisning.

Minimum 4 timers undervisning i fladfods løbeteknik, samt før- & efterfilmning.

Udflugt til Grotta Guisti Spa (incl. indgang og transport).

Morgenmad alle dage, 2 frokoster og 2 middage "hjemme" (vi har vores egne medbagte kokkemedhjælpere).

Pris 6900 kr. 

Du sørger selv for  transport til Vinci (Firenze eller Pisa) og resterende måltider. Evt. ekstra behandlinger i Grotta Guisti og drikkevarer.

Jeg vil søge at synkronisere ankomster sådan at du kan sammen booke Stedets ejer til afhentning i lufthavn og dele udgifte med de andre. Ellers ka  du tage et tog fra Firenze  (du skal have en shuttlebus fra lufthavn til banegården eller Pisa  (I Pisa går toget direkte fra lufthavnen). til Emboli og bus fra Empoli til Vinci (bussen tager ca. 30 min og går ofte).

Yoga og meditation:

Stilen er personlig og nærværende. Jeg underviser i en veksling mellem flow, ofte med udgangspunkt i solhilsner, og sekvenser, hvor stillingerne holdes i længere tid. Der indgår åndedræts og mindfulnessøvelser, og der afsluttes altid med grundig afspænding, og henvises tematisk til emner inspireret fra yogafilosofien og andre teorier.

Måske kan du, på rejsen, lægge præstationsangsten helt væk eller øve dig på det. Du kan deltage uanset hvor garvet du er indenfor yogaen og udvikler i det tempo, som er passende for dig, - og så er det i øvrigt ligegyldigt om der står et slangemenneske ved siden af dig. Vi har en hyggelig stemning og ofte grines der en del undervejs, - især når der udfordres på den gode måde. Dette, stadig med fokus på at inspirere til at gen/finde den indre ro.

FladfodsLøb:
Der vil på rejsen være rig mulighed for at lære "Naturlig løbestil" (fladfodsløb), med en grundig introduktion og undervisning. Noget af det svære ved at indøve en ny løbestil er, når du efter en enetime eller workshop, er på egen hånd. Her kommer de fleste lidt i tvivl om de er på rette vej.

I Vinci har du muligheden for at blive guidet ugen igennem og få indarbejdet stilen godt og grundigt inden du tager hjem.

Ved den Naturlige løbestil (også kaldet poserunning og fladfodsløb), oplever rigtig mange, at de kan løbe igen uden smerter i knæ, fødder, hofter og ryg, at de bruger færre kræfter, med tanken om at det i hvert tilfælde ikke er fysikken, der sætter begrænsningerne.

Du vil blive filmet i starten og slutningen af rejsen, en fim du modtager når du kommer hjem. Det hele med fokus på løbeglæde:-). Se. evt. mere om det på www.posemanden.dk.

EKSEMPEL PÅ PROGRAM PÅ EN REJSE MED YOGA & FLADFODSLØB

Yoga og løbe (fladfodsløb) rejse med YogaKroghen til Toscana i Italien 2014