Kan man lave yoga til Red Hot Chili Peppers?

Læs om:

  • Ja, kan man egentlig det, og samtidig bevare eller genfinde roen?
  • Nye efterårsforløb i YogaKroghen

Din krop (gen)kender vejen til roen indeni.

Det, du oftest vil opleve, når du træder ind i et yogastudio, er nok blid østen-inspireret musik, og måske allerede når du hører tonerne, vil dit nervesystem falde en anelse til ro. Det er lidt ligesom det, som man kalder et ”anker” i Coaching/NLP-verdenen. Bare det, at du hører musikken, gør, at din krop ved, at nu kan du sænke skuldrene og falde lidt til ro. De her ankre, som får os til at finde ro, har vi alle en hel del af, - sammen med en masse andre ankre, der bevirker alt muligt andet ;-).

Yoga til Red Hot Chili Peppers?

Ja, her vil din oplevelse, og hvilken effekt du vil opleve, nok være ret individuel.

  • Synes du, at Red Hot er infernalsk larm? Vores dagligdag foregår ikke altid i en rolig yogasal med østens musik i højtalerne, i et miljø, hvor rammerne (og ankrene) er sat, og hvor det måske er forholdsvist let for dig at genfinde roen. Vores dagligdag foregår ofte i et hu-hej-vilde-dyr-miljø, med masser af inputs dagen lang. Så hvorfor ikke også øve os i at finde/bevare roen her, måske til tonerne af Red Hot? Tænk at være i stand til at bevare roen midt i uroen. 
  • Synes du, som jeg, at Red Hot er fantastisk musik? Ja, så sniger din glæde for musik sig måske ind i yogaen, ind i øjeblikket. Vinyasaen bliver mere vuggende i takt til musikken, og ankret, som yogaen i sig selv, måske er for dig, iblandes denne her glade indre ro. Tænk lige, ro i kombi med den der boblende glæde som musik kan give:-).

Altså to meget forskellige oplevelser og individuelle effekter. Ville jeg for eksempel øve mig i at bevare roen i virvar, så skulle jeg måske vælge noget andet musik :-)

 Så, et stort JA, du kan sagtens springe ud i yogaen til Red Hot:-)

Der er (heldigvis) ikke én fast opskrift for rammerne for din yogapraksis. Vi har det så forskelligt fra dag til dag, vi er forskellige individer med skiftende behov, og der er en hel verden af forskellige veje til at dække de her behov og skabe små ankre af ro i hverdagen.

Om du vælger den ene eller anden vej, eller din yogalærer gør det for dig, ja så vil du måske opleve at putte et nyt fint stykke værktøj i din lille personlige værkstøjskasse. Nysgerrigt på udkig efter virksomme ting og sager , parat til at gå dit liv i møde med hvad det nu byder på.

Se de nye efterårshold her:

Ja, det der med Red Hot, kan du godt risikere at opleve i YogaKroghen :-) Ligesom du kan opleve den mere rolige afdeling af musikken. -Ligesom du kan opleve en time med bind for øjnene, - en time med vild legeglæde og energi, -og en med mere fokus på ren afspænding.

De nye forløb starter i uge 45 (d. 3. + 4. + 5. november) og slutter i uge 2 (d. 12. + 13. + 14. Januar):

  • Tirsdage og onsdage kl. 16 - 17.30
  • Torsdage kl. 17 - 18.30 og kl. 19 - 20.15

Prisen er 900 kr., 550 kr. for studerende for ti klasser. Er der dage, hvor du ikke kan deltage på dit hold, må du hoppe til en anden dag, eller tage to gange i samme uge. Du skal bare have brugt dine gange inden forløbet slutter. Du kan også allerede hoppe på nu, så betaler du bare for de to gange som er tilbage og kan på den måde prøve YogaKroghen af, hvis der er plads på holdet selvfølgelig. Book dit hold her

 Ønsker om en dejlig efterårsuge/ferie til dig.

:-) Susanne

 
Et anker? Et såkaldt ”anker” er ofte baseret på tidligere oplevelser/erfaringer eller på en viden. Du ved eksempelvis, at yoga er ensbetydende med at falde til ro og ligeså snart du hører musikken, ser yogamåtten mm. så kommer du i en bestemt stemning. Du får et sanseindtryk, din krop kender det fra tidligere, eller du har en indre forestilling om det og straks udløser det en bestemt tilstand i dig. Det kan være en tilstand, der støtter dig, men i højeste grad også det modsatte. Det gode er, at du kan arbejde med at skabe ankre, der støtter dig, opsætte nye ankre, men det er en helt anden snak. Så er vi ovre i NLPen.